SBA, systematiskt brandskyddsarbete

SBA, systematiskt brandskyddsarbete

Ett korrekt utfört systematiskt brandskyddsarbetet minimerar risken för skador på egendom och räddar människoliv. BLP kan se till att ditt brandskyddsarbete kommer igång och även se till att det fungerar genom att ta hand om ronderingarna.

Skyddsrum

Skyddsrum

Söker du en entreprenör som kan lösa dina frågeställningar om skyddsrum har du hittat rätt. BLP har sen 1980 jobbat i tusentals skyddsrum i Stockholm och även ute i landet. Vår erfarenhet av ROT-projekt är stor, det är otaliga stambyten vi varit inblandade i. Vi är specialister på skyddsrum och kan åta oss alla typer av uppdrag.

ROT projekt

ROT projekt

När du ska genomföra ROT-projekt i fastighet med skyddsrum finns det många saker att tänka på. Att anlita en skyddsrumssakkunnig är självklart. Att vända sig till BLP är lika självklart, vi tipsar dig om kostnadseffektiva lösningar och har marknadens största erfarenhet av ROT-projekt i skyddsrum.

Rökluckor

Rökluckor

Vi är Sveriges egen specialist på rökluckor. Utför årlig service, renoverar, moderniserar och byter ut rökluckor och komponenter. Komplett produktsortiment.
Kontakta oss för att skydda liv och egendom.

Brandskydd

Brandskydd

Idag omfattar våra tjänster inom brandskydd i första hand rökluckor, branddörrar, brandtätning och SBA Systematiskt Brandskyddsarbete.
Men tveka inte att kontakta oss när det gäller även övriga frågeställningar gällande brandskydd. Vi är kända för att lösa det mesta.

Stambyte i skyddsrum

Stambyte i skyddsrum

Om det finns skyddsrum i den byggnad stambyte ska göras så ta med det i planeringen från början.
Ni sparar både tid och pengar.

01. Välkommen till BLP entreprenad AB

01. Välkommen till BLP entreprenad AB

Sveriges ledande expert inom ombyggnad, underhåll och förvaltning av skyddsrum.

Stockholms egen specialist på underhåll och modernisering av rökluckor.

Vårkänslor i Stockholm

Vintern börjar äntligen släppa sitt grepp, vårlökarna spirar och solen värmer. Årets skyddsrumskontroller har dragit igång och säsongen för att fixa till rökluckor på tak är inne. Hör av er! Lena & Björn